Ideeënboek

Er is een grote rijkdom aan kennis en ervaring aanwezig bij sportclubs. Daaruit is flink geput bij de samenstelling van Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs. Meer dan 250 praktijkvoorbeelden van heel veel verschillende sportclubs uit alle windstreken worden in dit kloeke boek gepresenteerd. Het is een bundeling van briljante ideeën, ludieke acties, praktische tips en slimme trucs waar elke club zijn voordeel mee kan doen.

Onderwerpen

In het boek wordt aandacht geschonken aan alle aspecten van de verenigingsorganisatie:

• Bestuur en beleid.

• Vrijwilligersmanagement.

• Financiële huishouding.

• Ledenwerving en –behoud.

• Maatschappelijke inzet.

• Sponsoring.

• Exploitatie kantine.

• Beheer accommodatie.

• Organisatie evenementen.

• Enzovoort, enzoverder.

Blader door het inkijkexemplaar van het boek om een goede indruk te krijgen.

Online platform

In het besloten deel van het digitale platform van NL Sportclub wordt aanvullende informatie aangeboden over verschillende praktijkvoorbeelden uit het boek én zullen nieuwe inspirerende cases worden gepresenteerd.

Community

Bezoekers van het platform worden uitgenodigd om zich aan te sluiten bij NL Sportclub, de nieuwe community voor bestuurlijk en organisatorisch kader van sportclubs. Daarmee zijn geen extra kosten gemoeid. Alle leden van de community hebben vrij toegang tot het afgeschermde deel van het platform.

Het inspiratieboek is medio maart verschenen in een aantrekkelijke uitgave.

• 208 pagina’s in vierkleurendruk, beknopte artikelen, gezet in prettige leesletter.

• Rijk geïllustreerd met foto’s, kaders met portretjes en quotes van betrokken verenigingskader.

• Formaat 220x220 mm, papier 135 grams gesatineerd mc, hardcover omslag, genaaid en gebonden, leeslint.

Heeft u belangstelling voor het ideeënboek? Ga naar de pagina bestellen en schaf uw eigen exemplaar aan.

Aanbod voor gemeenten

Gemeenten (of sportbonden) die hun verenigingen en verenigingsondersteuners op een eenvoudige en voordelige manier een handje willen helpen, komen bij afname van meer boeken tegelijk in aanmerking voor een aantrekkelijke korting. Ook een eigen omslag behoort tot de mogelijkheden. Desgewenst worden ook lokale en regionale inspiratiesessies verzorgd. Meer weten over dit aanbod? Ga naar de pagina gemeenten.