Aanbod gemeenten

Wilt u verenigingen en verenigingsondersteuners, op een eenvoudige en voordelige manier, op goede ideeën brengen en een handje helpen?

Geef ze dan een exemplaar van het ideeënboek.

Of organiseer een prikkelende presentatie of inspiratiesafari.

Enkele tientallen gemeenten die wij eerder attendeerden op de uitgave van Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs hebben het boek in fikse aantallen afgenomen. In verschillende grote steden zoals Amsterdam en Hengelo, maar ook in kleinere gemeenten zoals Margraten en Zuidhorn heeft het boek daardoor een brede verspreiding gekregen.

Zo hebben deze gemeenten hun verenigingen en verenigingsondersteuners eenvoudig en voordelig op goede ideeën gebracht en een handje geholpen. Een aantal gemeenten heeft het boek benut voor de organisatie van inspiratiebijeenkomsten. Drie gemeenten grepen het boek aan om onder hun clubs een ideeënwedstrijd uit te schrijven

Een verleidelijk aanbod

Kunnen wij ook u verleiden om exemplaren van het inspiratieboek af te nemen voor de verenigingen en verenigingsondersteuners in uw gemeente, regio of bond?

Wanneer u 10 of meer exemplaren bestelt, dan komt u in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen op de aanschaf van boeken én de verzorging van prikkelende presentaties of interactieve inspiratiesessies.

Korting bij aanschaf meer exemplaren

De reguliere prijs van het ideeënboek bedraagt €34,95. Bij afname van grotere aantallen tegelijk wordt daarop een interessante korting gegeven.

• 10-24 boeken: €5,- korting (€29,95 i.p.v. €34,95 per stuk).

• 25-99 boeken: €10,- korting (€24,95 i.p.v. €34,95 per stuk).

• 100 of meer boeken: €15,- korting (€19,95 i.p.v. €34,95 per stuk).

Verzorging presentaties en sessies

Om het gebruik van het boek en de navolging van de goede voorbeelden te stimuleren verzorgen wij ook prikkelende presentaties en interactieve inspiratiesessies. Meer hierover is te lezen op de pagina presentaties.

Bij afname van grotere aantallen boeken rekenen wij ook daarvoor gereduceerde prijzen.

• 10-24 boeken: 20% korting (€500,- i.p.v. €600,- per presentatie of sessie).

• 25-99 boeken: 33% korting (€400,- i.p.v. €600,- per presentatie of sessie).

• 100 of meer boeken: 50% korting (€300,- i.p.v. €600,- per presentatie of sessie).

De genoemde bedragen zijn inclusief voorbereiding, maar exclusief btw en reiskosten.

Eigen omslag

In de voorverkoop was het mogelijk om tegen meerkosten een eigen druk van het ideeënboek te realiseren. Verschillende gemeenten hebben daar gebruik van gemaakt. Zij hebben het gemeentelogo op het omslag laten drukken en een aantal eigen redactionele pagina’s in het boek op laten nemen. Zo hebben zij een voorwoord van de eigen wethouder kunnen plaatsen of een inleiding waarin het gemeentelijk sportbeleid en ondersteuningsaanbod werd toegelicht. Die mogelijkheid is er nu niet meer, maar wilt u het boek in een eigen jasje steken, dan is een stofomslag met eigen opdruk wel een optie. Interesse? Laat het ons weten. We bespreken graag de mogelijkheden.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling om boeken in een groter aantal af te nemen, in uw gemeente een presentatie of een inspiratiesessie te laten verzorgen, of het ideeënboek van een eigen omslag te voorzien? Neem dan telefonisch contact met ons op (071-2021722 / 06-24719964) of vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.