Presentaties

Om het gebruik van het boek en de navolging van de goede voorbeelden te stimuleren verzorgen wij desgewenst prikkelende presentaties of interactieve inspiratiesessies.

Prikkelende presentaties

Tijdens de presentaties reiken wij sportbestuurders een selectie van originele en inspirerende praktijkvoorbeelden aan en stimuleren wij hen om meer en verder over de schutting te kijken. De gekozen voorbeelden sluiten zoveel mogelijk aan bij de vragen en problemen die leven bij de aanwezigen. Er wordt gekozen voor een levendige aanpak waarbij ook ruimte is voor interactie. Ter illustratie van de praktijkvoorbeelden zal waar mogelijk gebruik worden gemaakt van foto- en filmmateriaal.

Deze presentaties kunnen voor kleine en grote groepen worden verzorgd en nemen, afhankelijk van de wensen, circa 20-60 minuten in beslag.

Interactieve inspiratiesessies

De interactieve inspiratiesessies die wij verzorgen zijn echte Inspiratie Safari's. Samen met 10-25 kaderleden van sportclubs ondernemen wij een interactieve speurtocht naar inspirerende ideeën en praktijkvoorbeelden van sportclubs uit de directe omgeving. Leren van, en meedenken met elkaar; daar gaat het om bij deze safari om. Ook deze sessies zijn variabel in lengte. Zij duren minimaal één en maximaal drie uur.

Kosten

De kosten gemoeid met een presentatie of inspiratiesessie bedragen €600. Dit is inclusief voorbereiding maar exclusief BTW en reiskosten.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een presentatie of een inspiratiesessie te laten verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op (071-2021722 / 06-24719964) of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.